Visszaküldés, csere

Ha bármilyen okból nincs megelégedve a megrendelt termékkel, jogában áll visszaküldeni a megvásárolt terméket a kézbesítéstől számított tizennégy (14) napon belül. Ha a terméket ezen időtartamon belül visszaküldi, kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat az eredeti fizetési módnak megfelelően.

Milyen állapotban küldhető vissza a termék?

FONTOS! Fürdőruha és szájmaszk esetében higiéniai okokból csak használatba nem vett, sérülésmentes, eredeti csomagolású terméket tudunk visszavenni, cserélni. A terméket olyan állapotban küldje vissza, amilyen állapotban megkapta.

1. A visszaküldési szándék jelzése ügyfélszolgálatunknak.

Kérjük, hogy a gyors és gördülékeny ügyintézés érdekében töltse ki az alábbi visszaküldési adatlapunkat. A folyamat során írja le a termék nevét, melyet vissza szeretne küldeni. Ha cserélni szeretne, ezt is jelölje, és írja meg a kívánt cseretermék típusát és méretét.

2. Készítse elő a csomagját

FONTOS! Fürdőruha és szájmaszk esetében higiéniai okokból csak használatba nem vett, sérülésmentes, eredeti csomagolású terméket tudunk visszavenni, cserélni. A terméket olyan állapotban küldje vissza, amilyen állapotban megkapta. 

A termékeket ajánlott levélként, légpárnás borítékban (postán, papírboltban kapható) célszerű visszaküldeni.


3. Küldje vissza a csomagját a következő címre


Magyarország

Kiss Kósa Annamária

Sajó utca 4-8/ 1.12.

1076, Budapest


Szlovákia

Mgr. art. Annamária Kiss Kósa KOKA Fashion

Patas 67

92901, Patas


A termék visszaküldése az vásárló felelősségére és költségére történik. Olyan szállítási szolgáltatót válasszon, amely biztosítja a küldeményt lopás vagy elvesztés esetére. Győződjön meg róla, hogy küldeményét ellátják olyan egyedi azonosítóval, amellyel feladás után a csomag útja követhető.


4. Csere / pénzvisszafizetés megerősítése

Ha a fenti követelmények mindegyikének megfelel, akkor a Mgr. art. Annamária Kiss Kósa KOKA Fashion a visszaküldött terméket kicseréli vagy visszatéríti annak vételárát.
Amennyiben a visszaküldött termék nem felel meg a fentiekben leírt követelményeknek (pl. használt, sérült), akkor erről külön értesítést kap. Ebben az esetben három (3) napon belül visszaküldjük a terméket, abban az állapotban, ahogy címünkre megérkezett. Ha Ön nem tart igényt a termékre akkor az Eladó jogosult megtartani a terméket és a megkapott vételárat is. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az vásárolt termékek szállításakor fizetett vámokat, adókat és díjakat nem áll módunkban visszatéríteni.


5. Visszatérítés

A visszatérítési folyamat azután kezdődik el, miután ellenőriztük, hogy a visszaküldés minden követelménynek megfelel. Ezután egy e-mailt kap a visszaküldött termékek elfogadásáról. Bármilyen fizetési módot is használt (hitel- vagy betéti kártya) a visszautalási folyamat 7 napon belül megkezdődik, attól az időponttól kezdve, hogy Ön közölte ügyfélszolgálatunkkal hogy vissza szeretné küldeni a terméket, és miután ellenőriztük, hogy a visszaküldés a fenti feltételeknek megfelelően történt.
A visszatérítési idő függ a bankkártya társaság szabályzatától. Ajándék esetén a vásárlásért fizetett összeget annak az egyénnek térítjük vissza, aki a fizetést teljesítette.